Ilmoittautuminen voimavaraleirille 2015 alkaa 18.5.

Voimavaraleiri järjestään jälleen taas kesän loppupuolella. Voimavaraleiri on Trasekin ja Transtukipisteen vuosittain järjestämä yhteisöllinen leiri. Tyypillisesti leirillä on keskusteltu osallistujia koskettavista aiheista erilaisten teemojen ympäriltä, minkä lisäksi leirin ohjelmaan on kuulunut myös liikuntaa, pelejä ja muuta hauskaa yhdessäoloa. Voimavaraleiri on tarkoitettu kaikille transihmisille, intersukupuolisille ja heidän läheisilleen.

Tänä vuonna leiri järjestetään 21.-23.8.2015 Oulun seudulla. Ilmoittautuminen leirille alkaa 18.5. klo 10.00 ja ilmoittautumislomakkeen löydät näiltä sivuilta kun ilmoittautumiset ovat alkaneet. Aikaisempina vuosina paikat ovat täyttyneet nopeasti, joten suosittelemme toimimaan ripeästi mikäli haluat päästä tämän vuoden voimavaraleirille.

Ilmoittautumislomake avautuu maanantaina 18.5. kello 10.00.

Ilmoittautumislomake löytyy osoitteesta: http://trasek.fi/leirille2015

Kategoria(t): Tapahtumat Avainsana(t): . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.