”Kysy mitä haluat hormoneista” -ilta 2.9. klo 17-20

Pohditko, miltä hormonihoito tuntuu ja miten se konkreettisesti vaikuttaa? Trasek ja Transtukipiste järjestävät keskiviikkona 2.9. klo 17-20 ”Kysy mitä haluat hormoneista” -illan kaikille, jotka pohtivat hormonien käyttöä omakohtaisesti. Iltaan saa tulla kuuntelemaan ja pohtimaan hormonien vaikutuksia ja käyttöä, oli sitten parhaillaan sukupuoli-identiteetin tutkimusjaksolla, jo käyttänyt hormoneja tai vasta pohdiskelee sukupuoli-identiteettiään ja on mahdollisesti kokeilemassa hormoneita jossain vaiheessa elämäänsä. Kysymyksiin on vastaamassa Trasekin ja Transtukipisteen edustajia sekä henkilöitä, joilla on omakohtaista tietoa hormonien vaikutuksista ja siitä, miltä niiden käyttö tuntuu.

Tilaisuus järjestetään Transtukipisteen tiloissa, osoitteessa Pasilanraitio 5 (2. kerros). Halutessasi voit lähettää toivottuja teemoja etukäteen sähköpostilla osoitteeseen taru@trasek.fi.

Kategoria(t): Tapahtumat, Uutiset. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.