Kysely sukupuolivähemmistöille tiedontarpeista ja tiedonlähteistä

Kysely sukupuolivähemmistöille tiedontarpeista ja tiedonlähteistä

Kysely on tarkoitettu sukupuolivähemmistöille ja se käsittelee omaan sukupuoli-identiteettiin liittyviä tiedontarpeita, käytettyjä tiedonlähteitä ja ympäristön vaikutusta tiedon saamiselle.

Tutkimus on osa väitöskirjaa ja sen tulosten avulla voidaan hahmottaa sitä, millaista tietoa sukupuolivähemmistöihin kuuluvat ihmiset tarvitsevat sekä mahdollisia puutteita sukupuolivähemmistöjä koskevan tiedon saatavuudessa yhteiskunnassa.

Kysely on täysin luottamuksellinen. Tutkimuksessa pysyt anonyyminä, ja kaikki yksittäisen vastaajan tunnistamisen mahdollistavat tiedot poistetaan ennen tulosten raportointia. Tiedot kerätään nimettömänä, eikä yksittäisen vastaajan tuloksia voi erotella tutkimustuloksista. Kyselyyn voi vastata 16. toukokuuta 2016 saakka.

Vastauksesi ovat ensiarvoisen tärkeitä tutkimuksen onnistumisen kannalta. Kyselyyn vastaaminen vie noin 20-30 minuuttia. Pääset vastaamaan kyselyyn osoitteessa: https://www.webropolsurveys.com/S/DF4346C613744955.par

Kategoria(t): Ei kategoriaa. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.