Eurooppalainen LHBT-kysely

Vaikuta kertomalla kokemuksistasi ja osallistu kyselytutkimukseen!

Eurooppalainen LHBT-kysely kerää tietoa sellaisten henkilöiden kokemuksista lesbona, homona, biseksuaalina tai transihmisenä, jotka ovat yli 18-vuotiaita ja asuvat Euroopan unionissa tai Kroatiassa. Tutkimuksen järjestää Euroopan unionin perusoikeusvirasto. Tutkimus on täysin nimetön ja saatavissa verkossa kesäkuun 2012 loppuun saakka (Linkki tutkimukseen). Voit täyttää kyselyn suomeksi tai jollain muulla Euroopassa puhutulla kielellä.

Antamalla vain 20 minuuttia päivästäsi tutkimuksen täyttämiseen autat kartoittamaan seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjen kokemuksia, mielipiteitä ja tarpeita paremmin. Mitä suurempi osallistujamäärä on, sitä suurempi on tulosten luotettavuus – luotamme kymmeniin tuhansiin LHBT-ihmisiin eri puolilla Eurooppaa tässä ainutlaatuisessa kyselyssä – voimmeko luottaa myös sinuun?

Jaa Facebookissa ja Twitterissä ja kerro kyselystä LHBT-ystävillesi!


Kysymyksiä ja vastauksia

Vaikuta kertomalla kokemuksistasi: osallistu kaikkien aikojen suurimpaan eurooppalaiseen LHBT-kyselytutkimukseen!

Mistä tässä tutkimuksessa on kyse?

Ensimmäinen kyselytutkimus lajissaan – Eurooppalainen LHBT-kysely – kerää Euroopan unionissa tai Kroatiassa asuvien lesbojen, homojen, biseksuaalien ja transihmisten kokemuksia. Kyselyssä halutaan kuulla arjen kokemuksistasi ja mistä tahansa syrjivästä kohtelusta, jonka kohteeksi tunnet mahdollisesti joutuneesi. Tutkimuksen takana on Euroopan unionin perusoikeusvirasto. Kysely on täysin nimetön ja vastattavissa verkossa kesäkuun 2012 loppuun saakka (Linkki kyselyyn). Voit täyttää kyselyn suomeksi tai muilla Euroopassa puhutuilla kielillä.

Kuka voi osallistua?

Jokainen yli 18-vuotias, joka määrittelee itsensä lesboksi, homoksi, biseksuaaliseksi, transihmiseksi tai muuten osaksi seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjen “sateenkaarta”, ja joka asuu pysyvästi Euroopan unionissa tai Kroatiassa, voi osallistua.

Entä tietosuoja?

Tutkimus on täysin nimetön. Kyselylomake ei rekisteröi mitään todelliseen tai verkkohenkilöllisyyteesi liittyvää tietoa.

Miten voit levittää sanaa?

Mitä enemmän ihmisiä seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjen joukosta tavoitamme, sitä paremmat mahdollisuudet tutkimuksella on kuvata jokaisen asianosaisen näkemyksiä, ja sitä paremmin pystymme sanomaan tulosten heijastavan laajan ihmisjoukon kokemuksia ja näkemyksiä.

Ole hyvä ja jaa linkki kyselyyn Facebookissa, Twitterissä tai millä tahansa muulla sosiaalisen median sivustolla, jossa haluat kertoa asiasta!