Ilmoittaudu TGEU:n yleiskokoukseen

TGEU:n 4. yleiskokous Transgender Europe (TGEU) on transihmisten ja intersukupuolisten ihmisoikeuksia ajava eurooppalainen kattojärjestö.

TGEU:n yleiskokous (Council) järjestetään tällä kertaa Dublinissa Irlannissa 6.-9.9.2012. Nelipäiväisen kokouksen ohjelmassa on kultturin ja illanviettojen lisäksi runsaasti sukupuolivähemmistöjen aseman parantamiseen liittyviä työryhmiä ja muuta ihmisoikeuksien edistämiseen liittyvää ohjelmaa. Varsinainen yleiskokous pidetään lauantaina 8.9.2012.

Tämänkertaisen kokouksen teema on ”Transoikeudet heti”

Tilaisuus kokoaa sukupuolivähemmistöjen edustajia ystävineen kaikkialta Euroopasta ja muulatakin maailmasta pohtimaan yhteisiä kysymyksiä- Kokoukseen osallistuu myös edustajia EU:sta, muusta julkishallinnosta, ihmisoikeysjärjestöstöistä ja muilta tahoilta, jotka haluavat olla mukana edistämässä transihmisten asiaa.

Edellisessä yleiskokouksessa Malmössä, Ruotsissa oli yli 250 osallistujaa.

Kokouksen ohjelmasta ja käytännön järjestelyistä saa lisätietoa TGEU:n sivuilta.

Suomesta TGEU:n jäseniä ovat tätä kirjoitettaessa Trasek, DreamwearClub ja Seta.