Vanhemmuuslaki ja transihmiset -keskustelutilaisuus

to 20.9. klo 18-20 Sateenkaariperheiden toimitilassa Helsingin keskustassa, Yrjönkatu 29 A (Forumin kortteli)

Sateenkaariperheet ry, Trasek ry ja Seta ry järjestävät tilaisuuden, jossa keskustellaan transihmisten lapsiperheiden juridisesta haasteista, ennen kaikkea liittyen parhaillaan uudistettavaan isyyslakiin. Keskustelutilaisuuteen ovat tervetulleita sekä asiaa juridiselta puolelta tuntevat / kiinnostuneet aktivistit että erityisesti perheet, jotka nykyisen isyyslain takia ovat kohdanneet juridisia haasteita. Tarkoituksena on kartoittaa kaikkia mahdollisia tilanteita, joissa nykyinen isyyslaki ei toimi. Keskustelutilaisuudessa esiin tulevien ongelmien kartoittaminen auttaa suoraan yhdistysten tekemää työtä isyyslain uudistamiseksi yhdenvertaiseksi vanhemmuuslaiksi. Sateenkaariperheet ry toimii asiantuntijana isyyslakia uudistavan työryhmän seurantaryhmässä.

Tiloissa on lapsille oma huone leikkikaluineen ja peleineen. Kahvitarjoilu.

Tervetuloa!