Opinnäytetyöhön haetaan haastateltavia

Pyynnöstä välitämme seuraavan kutsun:

Oletko seksuaali- ja/tai sukupuolivähemmistöön kuuluva (LHBTIQ) -ihminen ja olisit valmis kertomaan kokemuksistasi sosiaali- ja terveyspalveluissa asioimisesta?

Olemme kaksi Tampereen ammattikorkeakoulun sosiaalialan koulutusohjelman opiskelijaa. Teemme opinnäytetyötä, joka koskee seksuaali- ja sukupuolivähemmistöihin kuuluvien ihmisten henkilökohtaisia kokemuksia aikuisille suunnatuista sosiaali- ja terveyspalveluista Suomessa.

Haluaisimme keskustella kanssasi kokemuksistasi. Toivoisimme, että ottaisit meihin yhteyttä. Kaikki kokemukset ovat meille tärkeitä, ja keskusteluiden kautta on mahdollista nostaa esiin sitä, mikä on ollut palveluissa toimivaa tai missä mielestäsi olisi kehitettävää LHBTI–ihmisten kohtaamisessa tai kohtelussa.

Voimme sopia yhteisen ajan ryhmäkeskustelulle tai vaihtoehtoisesti tavata yksilöllisesti kasvotusten tai keskustella puhelimitse. Voit osallistua keskusteluun nimettömästi. Tallennamme keskustelut, joiden pohjalta kokoamme aineiston opinnäytetyötä varten. Varmistamme osallistujien anonymiteetin niin, että keskustelujen pohjalta ketään ei voi tunnistaa. Tallennetut keskustelut käydään läpi vain haastattelijoiden toimesta, jonka jälkeen tallenteet tuhotaan.

Jos haluat kysyä lisää keskusteluista tai ilmoittautua osallistujaksi, ota yhteyttä 30.4.2013 mennessä:

kokemuksiakohtaamisesta@tamk.fi

Ystävällisin terveisin

Saara Salmela ja Juuso Korhonen