Voimavaraleiri 23.-25.8.2013: Yhteisöllisyys

Onko sukupuoleltaan moninaisilla keskenään jotain yhteistä? Onko sukupuoleltaan moninaisilla ja läheisillä jotain yhteistä? Tule rakentamaan ja kokeilemaan yhteisöllisyyttä muiden kanssa! Yksinkin saa olla.

Voimavaraleiri on Transtukipisteen ja Trasekin vuosittain elokuussa järjestämä yhteisöllinen ja voimauttava leiri. Voimavaraleiri on tarkoitettu kaikille transihmisille, muunsukupuolisille, intersukupuolisille, identiteettiään pohtiville sekä heidän läheisilleen.

Leirin teema on Yhteisöllisyys. Ohjelmassa on muun muassa keskustelua, työpajoja ja yhdessäoloa. Sinä voit vaikuttaa ohjelman sisältöön! Ilmoittautuessasi toivomme sinun kertovan, mitä aihetta haluaisit leirillä käsiteltävän. Osallistujat päättävät ryhmien aiheista leirillä. Lisäksi jokainen tekee leiristä itselleen sopivan, sillä ohjelmaan osallistuminen on vapaaehtoista. Aikataulutettu ja suuntaa antava ohjelma julkaistaan kesäkuun loppuun mennessä Transtukipisteen sivuilla.

Leiripaikka vaihtelee vuosittain, jotta se tavoittaisi paremmin eri puolilla Suomea asuvat ihmiset. Tänä vuonna leiri järjestetään Parkanossa. Majoitumme 4-6 hengen huoneissa. Lisäksi voi majoittautua omassa teltassa, asuntoautossa tai -vaunussa. Tarjolla on kasvisruokaa. Lisäksi iltanuotiolla on mahdollisuus paistaa makkaraa.

Leirin hinta on 50€ työssäkäyville, 25€ muille ja alle 12-vuotiaille maksuton. Huom.: ilmoittautuminen tulee voimaan, kun leiri on maksettu. Ilmoittautuminen on sitova, peruutukset vain sairastapauksessa. Ole kuitenkin nopea, sillä paikkoja on rajoitetusti.

Leirille voi ilmoittautua osoitteessa http://www.trasek.net/leirille2013.

Lisätiedot ja vastaukset kysymyksiin sähköpostitse osoitteeseen voimavaraleiri [a] gmail.com tai puhelimitse
1.-19.4. Transtukipisteen sosiaalipsykologi 050- 303 1522 (ke 14-16).
20.5.-3.7. ja 12.8. lähtien Transtukipisteen yhteisötyöntekijä 050-371 6899,
heinäkuussa Trasekin numeroon 041-5461565 (jos ei vastaa, soita myöhemmin uudestaan).