Tule vaikuttamaan ihmisoikeuksiin!

Nyt on hyvä tilaisuus päästä vaikuttamaan sukupuolivähemmistöjä koskeviin ihmisoikeuksiin ja potilasasioihin! Ensi viikon sunnuntaina 23.11. järjestetään Trasekin syyskokous, jossa yhdistykselle valitaan uusi hallitus. Liittymällä Trasekin hallitukseen voit päästä mukaan vaikuttamaan Suomessa valitseviin ihmisoikeussäädöksiin.

Trasek toimii Suomessa yhtenä johtavista asiantuntijoista koskien transihmisiä ja intersukupuolisia. Trasek toimii yhteistyössä eri Suomen järjestöjen kanssa ja pyrimme vaikuttamaan mahdollisimman tehokkaasti edistääksemme Suomen lakia ja potilaskäytäntöjä. Trasek on toiminut mm. ministeriön asettamissa työryhmissä asiantuntijatahona ja pyrimme yhteistyöhön esimerkiksi transihmisten hoitotahojen kanssa.

Ihmisoikeustoiminnan lisäksi Trasek tekee koulutustoimintaa ja järjestää sukupuolivähemmistöille suunnattua toimintaa. Olemme mukana järjestämässä vuosittain tapahtuvaa voimavaraleiriä ja Transhelsinki-tapahtumaa. Trasekin hallituksessa sinun on myös helppo päästä vaikuttamaan näihin tapahtumiin niin, että niissä on juuri sinua kiinnostavaa ohjelmaa.

Haluamme lisäksi tietysti myös kehittää omaa toimintaamme. Myös uudet ideat Trasekin toiminnan kehittämiseksi ovat tervetulleita. Toimintamme on RAY:n tukemaa, joten hyville ehdotuksille voi olla mahdollista saada rahoitustakin.

Tule siis mukaan Trasekin hallitukseen varsinaiseksi jäseneksi tai varajäseneksi. Hallituksessa toimiminen ei edellytä suuria vaatimuksia. Kaikkein eniten kaipaamme innostusta ja aktiivisuutta!

Voit ilmoittaa kiinnostuksestasi Trasekin hallitukselle osoitteessa hallitus (at) trasek.fi ja tulla mukaan Trasekin syyskokoukseen sunnuntaina 23.11. kello 15.00 Potilasliiton toimistolle, Helsinginkatu 14 A.